Bomencentrum Nederland | Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn | Tel: 035 - 646 02 00 | Fax: 035 - 68 38 563 | info@bomencentrumnederland.nl
BomenWijzer
Adviezen en ideeën voor het kopen van uw bomen

Lei- en vormbomen

Grote formaten

Bijzondere bomen

Groene specials

Het kopen van bomen

Het kopen van bomen bij Bomencentrum Nederland

Meestal begint het met een oriëntatie, welke boom op welke plaats? Na overleg met uw adviseur, hovenier of tuinarchitect en wellicht raadpleging van boeken en internet, maakt u een afspraak met één van onze medewerkers. De boom van uw keuze koopt u immers niet op goed geluk. Tijdens een wandeling op onze kwekerij kunt u de bomen in volle glorie zien, voelen, ruiken en zelfs proeven! Zo komt u tot een persoonlijke keus.
Iedere boom zoekt u persoonlijk uit en deze wordt voorzien van uw naamlabel.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt wordt u gastvrij ontvangen. Bij een kopje koffie spreken wij de plannen door, al dan niet in het bijzijn van uw adviseur. Van ons kunt u adviezen verwachten over standsplaatseisen, klimatologische aspecten, het volume en onderhoud van de bomen. Wij hechten aan de juiste boom op de juiste plaats.
Aan een Bomencentrum kwaliteitsproduct is meer dan 15 jaar zorg besteed.

In de periode november tot eind april worden bomen gerooid en geleverd, altijd met draadkluit. Zo snel mogelijk planten is belangrijk. In overleg wordt het transport geregeld en desgewenst ook het planten. Draagt u dit op aan Bomencentrum Nederland, dan bent u zeker van een vakkundige uitvoering. Elke plantopdracht is inclusief drie jaar nazorg en hergroeigarantie. Uw kostbare boom is bij ons in goede handen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw aankoop.

Welkom op onze kwekerijen!


Overige activiteiten Bomencentrum Nederland | "Kruisbestuivend ondernemen"
Webdesign by RETO© 2021 Bomencentrum Nederland