Bomencentrum Nederland | Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn | Tel: 035 - 646 02 00 | Fax: 035 - 68 38 563 | info@bomencentrumnederland.nl
Boek BomenhoroscoopBoek FiftyFiftyBoek Ik kap ermeeBotanische serviezenDaytonight lichtjesVerzorging Ginkgo bilobaGrote Bomen Cheque

Give Aways

Hans R. Blokzijl heeft ooit de Keltische Bomenhoroscoop herondekt. Het bevat amusante en interessante wetenswaardigheden over de karaktereigenschappen van ieder mens en de overeenkomst met een boomsoort. Het luxueuze boek FiftyFifty, over vijftig bijzondere Volvo's en evenzoveel bijzondere bomen is een aanrader als kado of voor u zelf.Ook de "serviezen uit eigen kweek" van Dutch Botanics® met diverse botanische dessins kunt u hieronder bestellen. Klik op de tekst of plaatjes, u wordt doorverwezen naar onze webshop.
Botanische serviezen
Dutch Botanics®

Dutch Botanics® biedt hoogwaardige porseleinen serviezen in zeven gedetailleerde, natuurgetrouwe, botanische dessins.
Boek Bomenhoroscoop
€ 12,95

Ontdek uw natuurlijke eigenschappen - De Bomenhoroscoop onderscheidt 21 boomsoorten waarmee 21 menstypes corresponderen. De geboortedatum geeft aan welke boom uw levensboom is. Deze boom geeft niet alleen geluk maar geeft ook inzicht in uw persoonlijkheid, gedrag en levensloop.
Boek FiftyFifty
€ 49,50

Vijftig bijzondere Volvo's & vijftig bijzondere bomen - Bijzonder en luxe tafelboek op groot formaat met veel foto's en korte teksten over auto's en bomen.
Boek Ik kap ermee
€ 12,95

De boom die niet wilde blijven, een groen sprookje - Een bijzondere samenwerking tussen Hans Blokzijl en DichterbijKunst heeft geleid tot een uniek resultaat: een modern, groen sprookje met prachtige illustraties voor jong en oud.
Grote Bomen Cheque
€ 500 - € 1000 - € 2500

Met de Grote Bomen Cheque kunt u een keuze maken uit ruim 750 soorten loofbomen met een leeftijd van 15 tot 50 jaar in hoogten van 5 tot 18 meter en die geschikt zijn voor het Noord-Europese klimaat. De ontvanger van de kan zelf een keuze maken tijdens een persoonlijke ontvangst op de omvangrijke kwekerijen van Bomencentrum Nederland in Baarn.

 

 

 

Overige activiteiten Bomencentrum Nederland | "Kruisbestuivend ondernemen"
Webdesign by RETO© 2023 Bomencentrum Nederland