Bomencentrum Nederland | Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn | Tel: 035 - 646 02 00 | Fax: 035 - 68 38 563 | info@bomencentrumnederland.nl
KwekerijenCollectieParticulierenVoorraadlijstInformatieaanvraag

Bomenkwekerijen

Bomencentrum Nederland, gelegen aan de rand van 't Gooi in Baarn, is de meest gespecialiseerde bomenkwekerij van Europa. Onze uitdaging is innovatie: het kweken van kwalitatief hoogwaardige bomen die harmoniëren met de omgeving dan wel op zichzelf een monument vormen. Op ruim 25 hectare produceren wij meer dan 100.000 bomen in 750 soorten en variëteiten. Wij zijn trots op onze collectie van 200 verschillende soorten lei- en vormbomen, die uniek is in de bedrijfstak. Onze meerjaren contracten waarbij partijen bomen worden vastgelegd voor toekomstige projecten blijken voor beide partijen zeer succesvol. Vele duizenden bomen variërend van 16 tot 150 cm stamomvang staan op onze kwekerijen voor diverse toonaangevende projecten in Nederland gereserveerd.

Groene Paviljoen

Met de opening van het Groene Paviljoen in 2001 gaan wij weer een stap verder in het promoten van wat ons en onze klanten zo na aan het hart ligt -bomen- en de belangrijke plaats die zij innemen in het leven. Bomencentrum Nederland verheft haar zakelijke kernactiviteit, het kweken van bomen, tot kunst. Het Groene Paviljoen, aan de rand van de uitgestrekte kwekerij en omgeven door het stijlvolle ideeënpark, het Exposarium, is de zichtbare exponent van deze filosofie.

Overige activiteiten Bomencentrum Nederland | "Kruisbestuivend ondernemen"
Webdesign by RETO© 2023 Bomencentrum Nederland