Bomencentrum Nederland | Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn | Tel: 035 - 646 02 00 | Fax: 035 - 68 38 563 | info@bomencentrumnederland.nl

Opening parkeerpark

Nieuws » Opening parkeerpark
09-07-2013

Feestelijke & informatieve

O P E N I N G

Het nieuwe park eren

Bomencentrum Nederland
Vrijdag 6 september 2013
13.30 uur - 18.30 uur

 

Uniek en nieuw
Parkeer- en ideeënpark

In verband met de toenemende hoeveelheid grote gezelschappen in het Groene Paviljoen is onze huidige parkeergelegenheid niet altijd toereikend. Door de aanleg van het nieuwe parkeerpark is dit verleden tijd. In het door Hollandschap ontworpen park staat naast vormgeving, inrichting en materiaalkeuze, beleving centraal. Mede hierdoor heeft het parkeerpark ook de functie van ideeënparking en evenementenlocatie gekregen. Ruim dertig verschillende MBI-bestratingsmaterialen decoreren samen met honderden bijzondere bomen en heesters dit unieke en groenste parkeerpark van Nederland.

Gasten

Samen met u en vele andere gasten, met vertegenwoordiging uit diverse branches zoals stads- en landschapsinrichting, architectuur, projektontwikkeling, media, automotive, evenementenorganisatie en horeca openen wij op zeer bijzondere, feestelijke en informatieve wijze dit groenste parkeerpark van Nederland.

Programma

U wordt verwacht om circa 13.30 uur en wordt per koets of klassiek automobiel naar onze direct aan de A1 (uit 1880) gelegen parkeerpark gebracht.
Met heerlijke culinaire verassingen ontvangen wij u in de pagodekappen waar om circa 14.30 uur de opening plaatsvindt.
Vanaf 15.00 uur gaan we aan het werk en verrichten we diverse feestelijke openingshandelingen in de verschillende parkeerkamers. Ook genieten wij van bijzondere bomen, vergezichten vanuit de lucht, muziek en (door Kroymans beschikbaar gestelde) luxe auto’s en enkele bijzondere verassingen.
Om circa 16.30 uur proosten wij en ontvangt u de met de octocopter gemaakte foto met óók uzelf erop.
Tot ruim 18.30 uur is er aansluitend volop gelegenheid om met elkaar van gedachte wisselen.

Ons parkeerpark brengt ook ú op nieuwe ideeën..

Initiatief

 

Bomencentrum Nederland

Bomencentrum Nederland is de meest gespecialiseerde bomenkwekerij van Europa. Onze uitdaging is innovatie: het kweken van kwalitatief hoogwaardige bomen. Op ruim 25 hectare produceren wij meer dan 100.000 bomen in 750 soorten en variëteiten van 20-140 cm stamomvang.Wij zijn trots op onze collectie van ruim 300 verschillende soorten lei- en vormbomen, die uniek is in de bedrijfstak.
www.bomencentrumnederland.nl

 

Participanten

 

Hollandschap
Architectuur

 

MBI
Verharding

Onafhankelijk multidisciplinair plan- en adviesbureau voor de inrichting van de stedelijke ruimte en het landelijk gebied.
www.hollandschap.nl

 

De steenmeesters. MBI produceert een ruim sortiment esthetische, hoogwaardige en innovatieve betonproducten voor consumenten en professionals.
www.mbi.nl

Darthuizer Boomkwekerijen
Heesters

 

Planta Groencentrum
Mediterrane planten

Specialist in funtioneel groen; Het kweken van een breed assortiment beplanting, speciaal geschikt voor de openbare ruimte.
www.darthuizer.nl

 

Groencentrum met ruim 4 hectare groenproducten. Gespecialiseerd in grote (Mediterrane) planten in potten voor hovenier en particulier.
www.planta-groencentrum.nl

Quick Hedge
Hagen

 

Griffioen Wassenaar
Vasteplanten

Leverancier van volgroeide kant-en-klare hagen die het hele jaar geplant kunnen worden. Er wordt direct een volwassen, volgroeide en dichte haag gerealiseerd.
www.quickhedge.nl

 

Trendzettend leverancier van vasteplanten voor tuincentrumverkoop en openbaar groen.
www.griffioenwassenaar.nl

Locatie

Bomencentrum Nederland
Zandheuvelweg 7
3744 MN BAARN
035-6460200

Routebeschrijving: klik hier

Overige activiteiten Bomencentrum Nederland | "Kruisbestuivend ondernemen"
Webdesign by RETO© 2022 Bomencentrum Nederland