035 - 646 02 00info@bomencentrumnederland.nlEntree via Wildenburglaan, Baarn

- groene event locaties en bomenkwekerijen -

- sustainable ontworpen en gerealiseerd -

Menu

Over ons

De boom centraal als bron van leven, duurzame schoonheid en inspiratie

Even buiten het lommerrijke Baarn, aan de rand van rijke natuur, ligt het 25 hectare grote terrein van een bijzondere onderneming: Bomencentrum Nederland. Het bedrijf is in 1985 opgericht en heeft zich onder leiding van ing. Hans R. Blokzijl tot een veelzijdige, groene en ook klimaatneutrale onderneming ontwikkeld.

In de loop van 25 jaar is de bomenkwekerij van Bomencentrum Nederland uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande leveranciers van bijzondere en grote bomen. Op de kwekerijen van Bomencentrum worden meer dan 100.000 bomen in ruim 750 soorten geproduceerd. De bomen worden onder andere als verfraaiing gebruikt bij stedelijke herinrichtingsprojecten, nieuwbouw van bedrijven en landschap- en parkrenovaties.

Het Groene Paviljoen

De boom centraal als bron van leven, duurzame schoonheid en inspiratie voor mensen. Dat is de kern van de ondernemersactiviteiten van Hans Blokzijl. Zo is ook het idee voor het Groene Paviljoen ontstaan. Een uniek en veelzijdig congresgebouw, ontworpen volgens de beginselen van Feng Shui, waarbij harmonie en liefde voor de natuur belangrijke uitgangspunten zijn. Het Groene Paviljoen, voor gezelschappen van 8-120 personen, is gelegen in een schitterend park met meanderende waterpartijen.

Jardin d'Hiverre

Het in 2017 geopende Jardin d'Hiverre biedt ruimte aan grotere gezelschappen, tot 475 personen. 

En nog veel meer…

Onder het label Dutch Botanics® zijn ook een aantal groene producten ontwikkeld, waaronder stijlvolle botanische serviezen en CO2 neutrale relatiegeschenken en de Grote Bomen Cheque. Met de Grote Bomen Cheque kunt u een keuze maken uit ruim 750 soorten loofbomen met een leeftijd van 15 tot 50 jaar in hoogten van 5 tot 18 meter en die geschikt zijn voor het Noord-Europese klimaat. De ontvanger van de Grote Bomen Cheque kan zelf een keuze maken tijdens een persoonlijke ontvangst op onze omvangrijke kwekerijen in Baarn.

Contactgegevens


Bezoekadres: Wildenburglaan, Baarn

Telefoon: 035 - 646 02 00
E-mail: info@bomencentrumnederland.nl

Postadres: 
Bomencentrum Nederland
Zandheuvelweg 7
3744 MN Baarn
HOLLAND

Openingstijden kantoor


Maandag t/m vrijdag
Van 7:30 uur tot 17:00 uur

Let op: voor het bezichtigen van onze kwekerij dient u altijd een afspraak te maken.

KVK: 31042659 te Amersfoort


 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event?


Informatieaanvraag