Bomencentrum Nederland | Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn | Tel: 035 - 646 02 00 | Fax: 035 - 68 38 563 | info@bomencentrumnederland.nl

Het Park-Eerpark: een prachtige locatie voor buitenevents

Nieuws » Het Park-Eerpark: een prachtige locatie voor buitenevents
14-05-2014

De zomer komt er aan, en hiermee ook de tijd voor de buitenevents. Ons Park-Eerpark is een prachtige locatie dit soort events midden in het groen.

Ons grote EvenementenPark (9.000 m2) biedt plaats aan groepen van 25 tot 1.000 personen. Het Park-Eerpark is uitermate geschikt voor grote buitenevents, personeelsfeesten, als begin- / eindpunt van een rally, events gericht op groen en op innovatie, beurzen en fairs. 

De events kunnen geheel buiten plaatsvinden, of onder bijzondere overkappingen die volledig naar uw wensen worden ingericht. En vanzelfspreken geniet u in het EvenementenPark van dezelfde service en kwaliteit als in het Groene Paviljoen.

's Avonds wordt het gehele park sprookjesachtig verlicht, wat de bijzondere ambiance nog meer versterkt. Het EvenementenPark is het hele jaar rond te gebruiken: in de winter worden de tenten verwarmd, en kunt u zich warmen aan een gezellig vuur.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat ons uw wensen weten, en wij nemen contact met u op.

      

Overige activiteiten Bomencentrum Nederland | "Kruisbestuivend ondernemen"
Webdesign by RETO© 2022 Bomencentrum Nederland